Tegelklaar

Tegelklaar

Tegelklaar stucwerk houd in dat het stucwerk zodanig wordt gestuct, dat u nadat de afwerking is voltooid en gedroogd het oppervlak kunt betegelen. Tegelklaar stucwerk wordt voornamelijk toegepast in oude badkamers, wc’s en keukens. Als u een wand hebt waarvan de oude tegels zijn verwijderd en u de wand opnieuw wilt betegelen, kunt u kiezen voor tegelklaar stucwerk. De stukadoor zorgt voor een ultieme afwerking waarbij de tegelzetter makkelijk de tegels kan plaatsen en lijmen.

Voor ruimtes waar vocht een grote rol speelt, raden wij u aan om te kiezen voor Knauf Aquastuc als gipssoort. Aqua stuc is in vergelijking met normaal gips Knauf MP75 zesmaal zoveel waterafstotend. Aquastuc droogt ook veel sneller en is dus uitermate geschikt voor badkamers en wc waar de stukadoor dikke lagen gips moet aanbrengen.

Tegelklaar stucwerk dient ten alle tijden vlak, waterpas en haaks aangebracht te worden. De stukadoors gebruiken daarom altijd een waterpas en winkelhaak voor de hoeken en wanden. Zo weet u altijd dat u de juiste afwerking krijgt.

✆ 06-81787756
WhatsApp Stuur een bericht via WhatsApp