Spachtelputz

Spachtelputz

Wilt u een sierpleister laten aanbrengen op uw muren of plafonds, maar weet u nog niet welke soort sierpleister het beste aansluit op uw wensen? De meeste mensen kiezen voor spachtelputz. Dit is een kunsthars gebonden wandafwerking en laat een korrelstructuur achter op uw wand of plafond. Deze structuur komt door de steenkorreltjes die in de spachtelputz zijn verwerkt. U kunt zelf bepalen hoe fijn of grof de korrel is die bij het stucen van uw muur of plafond wordt gebruikt. De korrelgrootte varieert van 0,5 tot 4 millimeter. De meeste mensen kiezen voor een korrel van 1,2 of 1,5 millimeter dik. Spachtelputz is voor veel mensen de perfecte afwerking voor hun woning. Het biedt namelijk veel voordelen, waaronder:

- het is stoot- en boenvast
- het is aan te brengen in de door u gewenste kleur
- het is kleurvast
- het is geschikt voor binnen- én buitenmuren

Spachtelputz kan in de door u gewenste kleur op uw wanden of plafonds worden aangebracht en hoeft niet geschilderd te worden. Dit scheelt een hoop werk. Spachtelputz is daarnaast kleurvast. Heeft u huisdieren of kleine kinderen die niet altijd even zuinig zijn met uw muren? Spachtelputz kan tegen een stootje. Het stucwerk is door en door gekleurd, waardoor beschadigingen nauwelijks zichtbaar zijn.

Bent u na een tijdje toe aan een andere kleur op uw wanden of plafond? Geen zorgen, geef uw muren of plafonds simpelweg een nieuwe uitstraling met een laag latexverf, spachtelputz is namelijk overschilderbaar.

✆ 06-81787756
WhatsApp Stuur een bericht via WhatsApp