Schilderwerk

Schilderwerk

Wilt u uw nieuwe of oude stucwerk voorzien van een laag verf? Op deze pagina geven wij u alle informatie betreft stucwerk schilderen de prijzen, droogtijd en de voorbereiding om glad gestucte muren te goed sauzen.

Als u nieuw stucwerk heeft laten aanbrengen in uw bestaande of nieuwbouw woning dan zult u de muren en de plafonds ook opnieuw moeten schilderen. Maar wat zijn de mogelijkheden van het verven van de wanden, en wat is de beste manier om het schilderwerk van de muren en het plafond tot een prachtig eindresultaat te brengen?

Als u glad stucwerk heeft laten aanbrengen dan is het aan te raden om dit zelf of te laten schilderen of spuiten. Een van de belangrijkste aspecten is dan ook dat het nieuw aangebrachte stucwerk goed gedroogd is. Als uw stucwerk behangklaar is afgeleverd en u wilt toch gaan schilderen dan raden wij u dit meteen af!!

Behangklaar stucwerk schilderen raden wij u af omdat dit stucwerk niet glad genoeg is en ook nog oneffenheden bevat. U kunt in overleg met een stucadoor vragen of hij het stucwerk sausklaar kan maken door een dunne filmlaag aan te laten brengen. Op deze manier kan een schilder goed zijn verf aanbrengen zodat u een strak eindresultaat krijgt.

✆ 06-81787756
WhatsApp Stuur een bericht via WhatsApp