Buitengevels stucen

Buitengevels stucen

Heeft u last van scheuren in uw buitengevel of afgebrokkelde en loszittend stucwerk op uw buitenmuur van uw woning? En u heeft het gevoel dat de waarde van uw woning zakt? Denk er dan eens aan uw buitenmuur opnieuw te laten stucen met een mooie trendy wandafwerking. Wij stucen uw gevel en buitenmuur opnieuw of repareren uw buitenmuren van uw huis zodat alles er weer als nieuw uitziet. Wij zijn namelijk ook gecertificeerd in het stucen en isoleren van buitengevels. Ook het impregneren en waterdicht maken van gevels is voor ons een koud kunstje.

90% van de buitengevels in Nederland zijn het zelfde. Echter als u er verandering in wilt brengen zou u een vergunning bij de gemeente moeten aanvragen tenzij u de gevel in zijn huidige staat wilt terug brengen en wilt opknappen. Buitengevels laten afwerken met een stuclaag geven veel mogelijkheden: U kunt ze isoleren, stucen, een sierpleister laten aanbrengen en zelfs verfspuiten is mogelijk. Wist u dat wij de expert zijn in vochtbestrijding?

Omdat de weersomstandigheden erg van temperatuur wisselen is het belangrijk dat het laten stucen van een gevel op de juiste wijze gedaan word. Schakel ten alle tijden een erkende stucadoor in zodat u garantie krijgt op het buiten stucwerk. Een buitenmuur laten stucen van een huis kan zowel met een cement als met een kalkmortel gedaan worden. Hoewel vroeger vaak zandcement werd gebruikt zijn de cementgebonden materialen een stuk lichter in gewicht geworden. De standaard kleuren voor het stucen van gevels zijn vaak wit of grijs. Wilt u toch een andere kleur? Dan kan het buiten stucwerk uiteraard geschilderd worden.

✆ 06-81787756
WhatsApp Stuur een bericht via WhatsApp